Gezicht

Gezicht

Tijdens de gezichtsbehandeling wordt het gezicht gereinigd, verzorgd en gevoed met als doel de huid weer een mooie en frisse uitstraling te geven. Met een huidanalyse bepalen wij welke behandeling het beste is voor uw huid zodat er een optimaal resultaat wordt behaald.

Mocht u de huid nog meer willen ondersteunen dan is het mogelijk om een speciaal masker aan uw behandeling toe te voegen. Dit masker zorgt voor een nog sterkere reiniging, verzorging of voeding.

Interesse?

Neem contact op!
BioPulse Therapy

€ 70,00

100% natuurlijke herstellende behandeling op basis van biochemie om de gezondheid en natuurlijke functioneren van de huid te herstellen.

Bio-Peel Kruidenpeeling

€ 60,00

De Bio-peel verwijderd dode huidcellen en geeft een vitamine boost aan de huid, zodat de huid zich van binnenuit gaat verbeteren.

BINDWEEFSEL MASSAGE

€ 27,00

Een bindweefsel massage verbeterd de huidstructuur. Door de massage word er meer collageen aangemaakt en word de celvernieuwing geactiveerd. Hierdoor ziet de huid er jonger uit.

30 MIN GEZICHTSBEHANDELING

€ 28,00

Reinigen, Diepte reiniging, Onzuiverheden verwijderen & Dag verzorging

45 MIN GEZICHTSBEHANDELING

€ 37,50

Reinigen, Diepte reiniging, Onzuiverheden verwijderen, Masker, Korte schouder massage, Dag verzorging

60 MIN GEZICHTSBEHANDELING

€ 47,00

Reinigen, Diepte reiniging, Onzuiverheden verwijderen, Gelaatsmassage, Masker, Schoudermassage, Dag verzorging

90 MIN GEZICHTSBEHANDELING

€ 70,00

Reinigen, Diepte reiniging/ peeling, onzuiverheden verwijderen, bindweefselmassage, Speciaal masker, schoudermassage, handmassage, Dag verzorging

SPECIALE MASKERS

€ 7,50

Deze maskers kunnen bij de 45 en 60 min. gezichtsbehandelingen worden toegevoegd. Voor een nog beter resultaat! ( In de 90 min zit het masker al in de prijs inbegrepen)

MASKERS

PEEL OFF MASKER

VLIES MASKER

KLEI MASKER

VITAMINE C BOOST