Over B&S

Home

Over B&S

Over B&S

Mijn naam is Esther van Paassen, trotse eigenaresse van Beauty & Skincare by Esther!

Even kort over mijzelf, ik ben een tuinders dochter geboren in december 1996. Opgegroeid in de groene wijk van Pijnacker de Oude Leede. Inmiddels ben ik getrouwd en woon ik samen met mijn man en onze 2 mooie zoontjes in Berkel en Rodenrijs.

 

Sinds 2016 mag ik mezelf allround schoonheidsspecialiste noemen. Tijdens deze opleiding heb ik verschillende specialisaties geleerd zoals bindweefselmassage, sportmassage en acne behandelingen. Deze technieken pas ik ook graag toe in de behandelingen, om zo jou en je huid weer te laten stralen.

 

Na mijn opleiding ben ik deeltijds gaan werken in een schoonheidssalon en heb ik in 2017 mijn pedicure diploma gehaald, zodat ik jou een volledig pakket kan aanbieden.

 

Tot 2023 heb ik met veel plezier, naast “Beauty & Skincare”, bij verschillende salons als huidexpert  gewerkt. Hier heb ik veel kunnen leren van verschillende merken en technieken, om uiteindelijk mij volledig te richten op mijn eigen salon.

 

Niet alleen werken “in” maar ook “aan” mijn salon houd mij dagelijks bezig. Altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en technieken in de zeer interessante “Beauty Branche”. Dus volg ik ook jaarlijks verschillende trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven.

 

Mijn doel is dan ook om samen jouw huid met de meest natuurlijke ingrediënten en behandelingen naar een hoger niveau te tillen. Om zo schade aan de huid te verbeteren, of nog beter, te voorkomen. Zorg goed voor je huid, je draagt het voor de rest van je leven!

Tot snel!