Huidverbetering

30% GLYCOLZUUR PEELING

€ 89,00

De Peeling heeft een meervoudige werking, het zorgt voor een sterke exfoliatie van de verhoornde huid, waardoor grauwheid onmiddellijk verdwijnt en de huid beter in staat is om alle mooie werkstoffen beter op te nemen. Daarnaast zakt glycolzuur door naar de tweede huidlaag, daar waar onze celdeling plaatsvindt, en geeft een impuls aan de cellen voor een snellere celdeling. Dit heeft een verjongend/verstevigend effect. De hyaluronzuur en botanische extracten worden daarnaast in de huid getransporteerd door het glycolzuur. De huid blijft langdurig gehydrateerd en gekalmeerd. Het resultaat na de peeling een prachtige GLOW!

C-LINE COLLAGEEN DRADEN 1 ZONE

€ 89,00

Collageen draden, een methode van behandelen om het effect van fillers na te bootsen op een natuurlijke manier. Na het voorbereiden van de huid (reinigen, peelen en microneedling) brengen wij de collageendraden aan op de te bespreken zone(s). De ingrediënten in de collageendraden dringen de huid door en zorgen hier voor collageenstimulatie. Doordat het collageen in de huid gestimuleerd wordt, verminderen de rimpels.

EXTRA ZONE € 24,50

BIOPULS THERAPY

€ 80,00

BioPulse Therapy is een intensieve huidherstellende behandeling op basis van biochemie, op het snijvlak van scheikunde en biologie. Het is 100% natuurlijk en ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk functioneren van de huid te herstellen. Dit gebeurt door het stimuleren van de bloedcirculatie met zuurstofrijk bloed, een sterke enzymatische werking en lymfedrainage. We passen tevens 20% pure en stabiele vitamine C en een cocktail van verschillende peptiden toe. BioPulse Therapy wordt ook wel een natuurlijke mini face-lift genoemd, omdat de verslapte huid en spieren intensief verstevigd en verstrakt worden.

BIO KRUIDEN PEELING

€ 70,-

de Bio Peel is een groene kruidenpeeling op basis van verschillende kruiden, zeewier, algen, plant- en fruit extracten. Deze kruiden en maritieme extracten zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen, met een zichtbaar resultaat. Onze Bio Peel bevat géén waterstofperoxide. De Bio Peel is sterk ontgiftend en polijst op zachte en natuurlijke wijze de huid waardoor deze zeer zacht en glad wordt. De huid krijgt een perfecte GLOW en ziet er als herboren uit.

MICRONEEDLING

€ 80,00

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden lijntjes, rimpels en littekens verminderd door de toename van collageen.

EXTRA ZONE OOG/LIPPEN OF HALS € 10,-

BINDWEEFSELMASSAGE

€ 36,00

Voor de bindweefselmassage word de huid gereinigd. De massage voor het gezicht hals en decolleté stimuleert de bloedcirculatie, zet huideigen cellen aan het werk en zorgt voor dat je huid meer colageen, elastine en hyaluron produceert. Voor een vollere, stevigere en jongere huid. De behandeling word afgesloten met een serum en dag verzorging afgestemd op jouw huid.

Interesse?

Neem contact op!