Merken

Home

Merken

Merken

Alpha-H

Alpha-H is een professioneel merk dat zich specifiek richt op huidverbetering. Het Australische merk werkt daarom uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

 

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan voorop. Daarnaast is het een ‘clean’ merk, wat niet houdt van harde chemicaliën, onnodige ingrediënten, vulstoffen of verspilling.

Om de impact op het milieu te minimaliseren maken ze gebruik van lokale ingrediënten, 195 zonnepanelen op hoofdkantoor/fabriek in Australië, gerecycled verpakking materiaal, Vegan friendly, afval word gecomposteerd, geen palm olie, micro plastic vrij en dierproef vrij zelfs sinds 2021 toegelaten aan het “Leaping bunny program”.

BC185-LG100+carton
spa-salonnepro-beauty-serum-gezicht-creme-dagcreme-nachtcreme

SPA Salonnepro Amsterdam

Salonnepro is een Nederlands huidverzorgingsmerk, proudly made in the Netherlands! Zij hebben een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering voor iedereen. En dan niet alleen anti-aging, maar ook  behandeling van puistjes, pigmentstoornissen, stress en onbalans.

 

Synthetische werkstoffen worden waar mogelijk vervangen door hun natuurlijke alternatief. De producten uit de Pure Collection worden gemaakt met organic gecertificeerde ingrediënten, die van nature rijker zijn aan vitaminen en mineralen. De Solutions producten worden gemaakt met natuurlijke ingrediënten, in deze serie vindt u ook de UVA/UVB zonbescherming.

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.